3.07.2020 г., 0:02 ч.

Нежност 

  Поезия » Пейзажна
540 0 0

Морето нежност обещава

Нежност от дъното на душата си

На всеки то дава и дава,

А вие го настъпвате със краката си.

 

……

Докосни ме море с твоите нежни води

Докосни ме тихо докато никой не вижда

Ще кажеш и ти като мен нежен бъди

Нежността на вълни да приижда.

 

Автор Росен Николов ©®

Всички права запазени

© Росен Николов Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Обич в морскосиньо »

43 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??