22.12.2007 г., 10:49 ч.

Нежност 

  Поезия » Любовна
603 0 2

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

  С език прокарвам чувствата си и сливам две тръпки в нощта, когато ми каза сбогом.

   Нима всичко беше лъжа.

   Раната е в сърцето ми.

   Бавно с ръце те докосвам и вятарът вее косите ми, а светлината ме огрявя, когато не си до мен.

   Това е краят на съдбата, но чувствата ще ти ги подаря за спомен.

   Тялото ми се скова, когато те видя.

   Последна целувка ти ми подари, за да мога да заспя.

   Видях  силуета ти на ъгала, но ти се стопи на прах.

   Заспивам с нежен аромат на цветя, поглеждам нагоре и те видях отново.

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??