16.02.2012 г., 16:07 ч.

Нежност 

  Поезия » Любовна
591 0 0
Ти си моето сутрешно сияние,
ти си моята сутрешна магия,
с поздрав да те поздравя,
стихче да ти посветя,
целувка да ти изпратя,
нежно да те прегърна,
радост и мечта да сбъдна.
Вечер твоята усмивка да споделя,
нежна музика да те поздравя,
до тебе музиката да полети,
с нежност да те дари,
да затупти твоето сърце,
с прегръдка да стопля 
твоето телце.
Ти си моята мечта голяма,
но как да те намеря, като те няма?
Пенка Петрова

© Пенка Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??