30.06.2005 г., 11:25 ч.

Нека 

  Поезия
795 0 2
Не знам, когато устните ти ме докоснат,
дали не е лъжа това?
Не знам, когато думите ти ме заливат,
дали не е само за мига?
Не знам и щом очите ти ме гледат,
какво във тях да прочета?
Не знам, дали когато си далече
си истински щастлив или си сам?
Нека замълчим, за да се чуем.
Нека замълчим, за да узнам...

© Мая Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??