Jun 30, 2005, 11:25 AM

Нека 

  Poetry
797 0 2
Не знам, когато устните ти ме докоснат,
дали не е лъжа това?
Не знам, когато думите ти ме заливат,
дали не е само за мига?
Не знам и щом очите ти ме гледат,
какво във тях да прочета?
Не знам, дали когато си далече
си истински щастлив или си сам?
Нека замълчим, за да се чуем.
Нека замълчим, за да узнам...

© Мая All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??