Нека изгарят ръцете ти,
когато докосват други ръце.
И както страдах аз,
сега да страдаш и ти.
Нека изгарят очите ти,
щом друга погледнат
и като мен да те боли.
Нека изгарят устните ти,
щом целунат други устни,
както мен ме пареше преди
и нека разбият сърцето ти,
когато се влюбиш,
да усетиш какво е чувството -
скъп човек да загубиш!
© Катрин Валериева Всички права запазени