4.01.2008 г., 17:04 ч.

Нека 

  Поезия » Любовна
511 0 4
 

Нека се слеем в мрака безплоден,

нека родим се в миг красота,

да създадем нов свят еднороден,

забравили страх, свян, самота.

 

Нека докоснем дните безцелни,

нека тръгнем по пътя си общ,

да сглобим две парчета отделни,

парчета, стопени в нежната нощ.

 

2.10.06

© Тинка Това Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??