Нека те няма!
Бъди мъртъв -това е последният ти ден!
Дори с Дявола ще се съюзя...
Това ще да бъде последният ти ден!
Няма да те има!
И ще те погреба
жив, ако трябва -
с роза трънлива в ръце,
да те боде и до пламъците,
и топи ледените си светове!
Нека за себе си те има,
полудял от северния вятър,
обрулил душата и съня ти.
За миг закъснял, дори да видиш
изгрева на топлината!
© ДИМА Всички права запазени