15.11.2019 г., 23:39 ч.

Нека 

  Поезия
352 0 2

Във торбата с чудесата,

вече либства любовта!?

Тя е нещото което ,мъти

чистата вода.

Всеки граби и измъчва...

всеки мръсното крой

най добре се лошо прави...

и със него се мъсти.

Е тогава ми кажете

де изчезна Любовта

тази същата която,

дава на човек крила!?

Нека всички се прегърнем,

нека във едно се съберем

и с любов Света обгърнем

Бог е с нас ,добро да сътворим.

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??