Във торбата с чудесата,
вече либства любовта!?
Тя е нещото което ,мъти
чистата вода.
Всеки граби и измъчва...
всеки мръсното крой
най добре се лошо прави...
и със него се мъсти.
Е тогава ми кажете
де изчезна Любовта
тази същата която,
дава на човек крила!?
Нека всички се прегърнем,
нека във едно се съберем
и с любов Света обгърнем
Бог е с нас ,добро да сътворим.
© Ангел Todos los derechos reservados