14.10.2022 г., 15:19 ч.

Нека! 

  Поезия » Друга
164 4 5

:(

 

Точка, точка, половин геврече ...

колко тъжно е така, човече,

нека е обратната извивка

и ще стане слънчева усмивка.

 

:)

© toti Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??