30.05.2009 г., 18:01 ч.  

Нека бъда за тебе... 

  Поезия » Любовна
1664 0 33

Нека бъда за тебе...

 

 

Нека бъда соленият вкус на морето
донесен от полъх на морския бриз;
и да връщам във тебе хлапака, детето;
да сбъдвам дори неизказан каприз.


Нека бъда за тебе аз прах от звездите,
клепачите твои целуващ насън;
или песен на птица, която прелита
и трели любовни разнася отвън.


Нека бъда аз твоето цвете увивно,
простряло снага от земя до небе,
да дарявам за теб аромата си дивен,
пред който и слънцето лъч ще сведе.

 

Нека бъда за тебе вода животворна,
разливаща капки със тих благослов;
скрита нежна усмивка и смях непокорен;
и твоя единствена, вярна Любов...

© Анахид Чальовска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??