29.10.2007 г., 21:42 ч.

Нека бъде ден! 

  Поезия » Друга
690 0 1

Нека бъде ден! Нека бъде ден и в  ръчиците си хората да стискат своите другари. Нека утрото усмихнати да ни завари... Нека мъка не ни наляга и нека вярата да ни помага! Нека бъде ден! И нека всеки с обич да е дарен, нека от близки хора да е заобиколен, нека... нека бъде ден! И в живота всяка трудност хората да преодоляват и добрите орисници да не ги забравят. Нека всеки по своя път свободен крачи и винаги за него да е ден... Нека аз, ти, той, тя... и всички други по света обичаме своята земя! Земята, по която стъпват нашите крака, земята, която ни дарява любовта... Нека бъде ден! Ден в белоцветни вишни, ден, в който всички майки ще прегръщат своите деца, ден, в който любимия ще гали своята жена, ден на обич, тишина... ден на майката земя!!!

© Миглена Генешка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??