26.12.2007 г., 15:04 ч.

Нека да боли... 

  Поезия » Любовна
1168 0 8

Сняг вали, вали -

бяло е навън.

В мен боли, боли -

черно е и тъжно...

 

Няма те до мен

да ме стоплиш пак.

Няма те във мен -

суха съм и празна.

 

Някъде сега

за друга ти валиш.

В друга тъмнината

и мъката топиш...

 

Тя ли те обича

повече от мен?

Аз не знам, не знам,

но искам да си с мен...

 

Сняг вали, вали...

Нека да вали.

Пак ще бъдеш мой!

Нека да боли...

© Емилия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??