28.06.2018 г., 23:48 ч.

Нека да е лято 

  Поезия » Друга
404 0 1

 

 

Копринено синьо небе,

с дантелени облаци бели.

Слънце засмяно, игриво,

прави щастливо всяко дете.

 

Нека да е лято дълги дни.

Топло, свежо лято от зори.

Щурчето сутрин рано да ни буди.

Денят да сбъдва нашите мечти.

 

Нека да е лято и да зачертне

спомена от миналите дни.

Да се носи дъх на свежест

и лятна тишина по улиците на града.

 

Нека да е лято и всеки ден

да бъде тъй красив.

Топъл слънчев лъч

да огрява нашите сърца.

 

Нека да е лято, лято на мечтите.

Нека да е лято, лято в душите.

Нека да е лято, лято в сърцата.

Нека да е лято, мои приятели.

© С. П. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??