9.04.2009 г., 12:49 ч.

Нека дъжд на гроба му вали 

  Поезия » Друга
593 0 2


Нека дъжд на гроба му вали
и тази почва смъртна упои.
И цветята свежи забрави,
дори и те са ненужни.

Нека дъжд на гроба му вали
и небето него да зове.
Спомена за него запомни,
това дължиш му поне.

Нека дъжд на гроба му вали
и луната за него да плаче.
За него да светят звезди,
защото и него няма го вече.

© Николета Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??