29.04.2008 г., 21:14 ч.

Нека гледат... 

  Поезия » Еротична
987 0 11

Вдигни завесите,

сега ще се събличам,

и лампите,

да,

всичките светни,

момински свян

потъна там, където -

очите ти... и моите очи...

 

Вдигни ги,

нека гледат,

тя, Нощта

ще скрие в шепи

мисли похотливи,

и като истината - гола и сама,

по устните ти жадно ще попия...

© Лулу Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??