17.12.2012 г., 10:31 ч.

Нека има бяла зима 

  Поезия » Хумористична
490 0 3

Ортопедът:      

 

Нека има бяла зима!

Нека има лед, пързалки.

И фрактури нека има

за големи и за малки.

 

Катаджията:

 

Нека има бяла зима!

Зимни гуми, летни гуми-

актове да пиша има

по шосета и по друми.

 

НЕК и ТЕЦ  – служителите :

 

Нека има бяла зима!

Нека мраз и сняг лудуват.

Сметки неплатени има...

Пак на тъмно ще студуват.

 

Децата:

 

Нека има бяла зима

с ветрища и хали диви.

Щом навън пързалки има,

винаги ще сме щастливи.

 

 

Пияндето:

 

Нека има бяла зима,

не ми пука хич за нея.

Щом винцé червено има,

ще празнувам и ще пея.

 

 

Влюбените:

 

Нека има бяла зима,

не ни трогват снежни вопли.

Щом любов в душите има,

с нея вечно ще се  топлим.

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??