24.11.2020 г., 20:19 ч.

Нека има правда! 

  Поезия » Гражданска
249 0 0

Правда нека има,

нека не съдията решения да взима,

че често той е корумпиран

и престъпникът в затвор не е прибиран.

 

Порочна е тази система,

че често облагодетелства който повече дава,

нека съдебни заседатели решенията да вземат,

че тъй може да станем правова държава!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??