24 нояб. 2020 г., 20:19  

Нека има правда! 

  Поэзия » Гражданская
322 0 0

Правда в нашата родина нека има,

нека не съдията решения да взима,

защото често той става корумпиран

и виновният в затвор не е прибиран.

 

Порочна си е тази наша правосъдна система,

че често облагодетелства който повече дава,

нека съдебните заседатели решения да вземат,

че тъй можем да станем правова държава!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??