18.05.2008 г., 12:01 ч.

Нека ме боли сега... 

  Поезия » Любовна
704 0 2

*Само да поясня, че НЕ  се занимавам с писане (не очаквайте нещо кой знае какво) и още нещо - НЕ е посветено на никой :)

 

Чувства, копнежи, мечти...
говорят ли ти нещо, кажи?
Имах всичко към теб и вярвам,
че и ти към мен.
Не си мисли, че те отбягвам...
още имам чувства, разбери,
често сещам се за теб и много ме боли!
Разбира се не от лоши чувства,
а от толкова несбъднати мечти...
Исках те, искам те и сега,
но по-добре да замълча,
нека ме боли сега,
отколкото после за вечни времена...

© София Милева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??