28.03.2010 г., 22:46 ч.

Нека се пришия 

  Поезия » Любовна
523 0 8

 

"Нека се пришия"


Не плачи ми, мило Либе,

остави сълзите си на мене,

по тревите да ги ръся,

по тревите и горите.


По пътеки, дето двама

ще открием и преминем,

до реките, дето жадни

ще отпием и починем.


В ранна сутрин, мило Либе

де звездици още светят,

боса с вятъра ще ти повея,

като вейка върбова ще ти запея.


В ръце ме искаш, нека се пришия

като труд, умора и тъга.

Мило Либе, с труд се аз обичам

до премала и до гроба.


06 март 2010

 http://www.youtube.com/watch?v=uUb0Fcz02-8

© Боряна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??