2.07.2007 г., 23:21 ч.

Нека узнаят какво имам 

  Поезия
478 0 7



Приятелю, само как ме стопляш!
До мен си и в тоя мрачен ден.
Винаги чуваш моя отчаян вопъл
и твойте целувки стоплят ме мен.
Любими мой, къде те намерих?
Колко пъти си задавам тоя въпрос.
Без теб светът би бил студен,
неприветлив, без нежност и бос.
Мили мой, аз те имам!
Колко е хубаво това.
Никога не ми забраняваш да взимам
любов от твоята душа.
Слънце, ти огряваш,
мойте черни, тъмни дни.
Сърцето ми с нежност възкресяваш -
всеки път по-силна любов да роди.
Любов моя, аз те обичам!
Казах го. Не крия.
Аз съм щастлива жена.
Нека всички узнаят какво имам.
Мъж истински - един на света.
 
                                     "Всичко си идва навреме за оня, който знае да чака"

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??