26.07.2007 г., 23:40 ч.

Нека всички си вървят 

  Поезия
569 0 2

Нека всички си вървят, моля те - ти остани...
Имам нужда само от теб, моля те - разбери!
Остани и няма да искам нищо, което не искаш ти,
но ела, сгрей душата ми, разведри я, пречисти...

Толкова плът, толкова човешко месо видях,
докоснах, почувствах, в усти допрях устните си...
Ела с плът по-лека от перце, по-нежна от пеперудено крилце,
плътта ми, отегчена от плът с твоята от другите спаси!

© Любовник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Красивите летни картини за миг ми оказаха отрицателен ефект... Само за миг
  • Само човешко месо не ми хареса!Иначе стихотворението е нежно и хубаво!
Предложения
: ??:??