Неканен във живота се завърна,
разби деня ми подреден.
С усмивка тъй блаженно свидна
обърка всяка мисъл в мен.
Сърцето се събираше отново
сълзите бликаха безспир,
душата пърхаща до вчера волно
попадна пак във твоя плен.
Усмивката ми тъжничко загасна
копнееща с целувка да я съживиш.
Проклинах те, защото те поисках!
Проклинах те, защото ме боли!
© Весела Йотова Всички права запазени