28.03.2020 г., 16:01 ч.

Неканен 

  Поезия » Свободен стих
745 4 1

Докато спиш
тихо
ще дойда
в съня ти,
да рисувам
с голи пръсти
по душата ти
ще целувам
тялото ти
ще галя
косите ти
ще разгърна
пръстите ти
за да видя
дланите ти
онези линии
дали се срещат

моята и твоята

Докато спиш
тихо
ще си тръгна,
за да разбереш,
че бил съм при теб
в съня ти
по татуираната си душа
... и топлото кафе,
което оставих
до леглото ти.

© Сивия вълк Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??