15.03.2017 г., 23:45 ч.

Няма угодия 

  Поезия » Хумористична
972 0 0

                 НЯМА УГОДИЯ             

 

 Няма угодия, няма угодия, българинът само пие си ракия,

 няма угодия, няма угодия, все громи ги хубаво тия и ония.

 Няма угодия, няма угодия, иска по отделно всеки депутат да бие,

 бе я да протестира не в кръчмите да пие. 

 Няма угодия, няма угодия, промени всички искат а пият си ракия,

 няма угодия, няма угодия, затъваме в създадена от всички нас помия,

 няма угодия, няма угодия, да викнем да са вместо циганите в килия,

 всички ония, всички ония, които знаят как живее се, всички ония.

 Прагматика – перфектно си живуркаха ония,

 с хляб, с вино, с уиски, немирисвали килия.

 Важи с пълна сила и за тия,

 които с магистралите сега се бият,

 в гърдите че велики са с тях се бият.

 

 Няма угодия, няма угодия, българинът мрънка а пие си ракия,

 няма угодия, няма угодия, ако не се постегнем затъваме до шия.

 Преход цял мърморим и си пийваме ракия,

 по кръчмите в селата пием лютичка ракия.      

 Всички ония, всички ония, ще ни възпитават със своята помия,

 плюем медиите, а с ракия пред помия,     

 

 Хайде вече стига сме пийвали ракия,

 бунтът в главата, не домашна ракия.

 

    14.10.2016  

© Явор спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??