26.11.2011 г., 0:44 ч.

Ненаситна 

  Поезия
1211 0 6

Искаш да ти давам -

давам ти и взимаш,

но си ненаситна

още ти да имаш.

 

Тръгваш да ги търсиш,

бързо ги намираш.

Само с поглед мръсен

и ги провокираш.

 

Лесни са мишени,

ти им се насищаш,

после пак при мене

идваш да си искаш.

© Никола Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??