26 nov 2011, 0:44

Ненаситна 

  Poesía
1212 0 6

Искаш да ти давам -

давам ти и взимаш,

но си ненаситна

още ти да имаш.

 

Тръгваш да ги търсиш,

бързо ги намираш.

Само с поглед мръсен

и ги провокираш.

 

Лесни са мишени,

ти им се насищаш,

после пак при мене

идваш да си искаш.

© Никола Петков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??