5.03.2016 г., 19:52 ч.

Ненужности 

  Поезия
364 0 1

Не търся от тебе сложни думи,
не търся и объркани дела!
Аз търся нещо просто,
нещо с което да умра!

 

Не искам лъскави каляски,
не искам буржоазни дрехи.
На мен ми е добре и тук
със старите ръждясали доспехи!

 

Те много ще те лъжат, нищо!
Ти сама ще разбереш,
че дори и да бягаш вечно,
все някога ще трябва и да спреш!

 

Не търся от тебе сложни думи,
не ща ги всичките лъжи!
Нещо просто ми е нужно,
нещо да не ми тежи!

© Иван Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??