Сълзите стичат се сами.
По-точно за това, което не си.
Уморена от тъга заспиваш пак сама
с едничката надежда да го забравиш до утре сутринта.
Отново се чувстваш нежелана,
отново всичко е измама.
Предадена от поредния женкар,
всъщност разбираш, бил е тъпанар.
Съветът едничък запомни:
Бъди това което си!!!
© Гергана Ганчева Всички права запазени