10.09.2007 г., 9:38 ч.

~Неоценено Лято 

  Поезия
626 0 0
Лятото ми се изплъзва...
Като пясък през пръсти.
Лицето със залеза замръква...
И очите, със сълзи тъй гъсти.

Изплъзнаха се дните...
Като отрова от сърцето.
Посърнаха ни душите.
Нищо не остана от небето.

Изплъзна се присъствие-пясък.
За миг с него заминаха часовете.
И никой не чу ни вик, ни крясък...
Само спомени от бреговете...




© Васи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??