5.07.2008 г., 18:20 ч.

Неочаквана среща 

  Поезия » Любовна
783 0 4
Запознах се с теб случайно, просто на шега.
В тоз момент възкликнах:
,,Да, той е моята дългоочаквана мечта!"
Погледнах те и те обикнах, точно на мига...
Две-три думи и почувствах какво е всъщност любовта!
От теб бликаше някаква неземна доброта... стъписах се, дали не бе ти ангел?!
Огледох ТЕ, та ти бе реален... нямаше крила...
Вярвам, невъзможно бе да има по-щастлива на света!!
Сега те моля от душа, позволи ми след години,
успешно да разкажа за развитието от любовта
на мен и моята ДЪЛГООЧАКВАНА, но СБЪДНАТА мечта!!

© Сара Данки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??