5.04.2008 г., 22:18 ч.

Неочаквано очакване... 

  Поезия
1029 0 4

                      Шепот,
                                     крясък,
                                                     прилив...

                      Темперамент на морето!
                        
                      Шепот,
                                     крясък,
                                                     прилив...
                        
                       Ритъм на сърцето!
                         
                       Шепот,
                                      крясък,
                                                      прилив -
                          
                       търся  във  ЧОВЕКА!

 

                       Шепот...
                                        Тишина
                                                        и  Отлив -

                        аз  откривам в НЕГО!

                                             
                       

                          

                                            

                                                

© МАРИНА СТОУН-ЛЕВИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесах!
  • Аплодирам те най-сърдечно!
  • Като добрата ФЕЯ,СТЕ МАГДАЛЕНА !!! И не само към мен,а към всички!!!ДАРЯВАТЕ Толкова ТОПЛИНА !!!... А и стиховете ВИ,са изпълнени с истинско вълшебство!!!Благодаря Ви за хубавото и топло орисване!!!
  • В живота има повече тишина и отливи...
    Хубав стих...истински...! с обич, Марина.
Предложения
: ??:??