3.10.2009 г., 18:04 ч.

Непохватно те обичам 

  Поезия » Любовна
603 0 9

Непохватно те обичам,

ала истински -

може ли дъждът

да бъде спрян

и докрай пороят

да пречисти

всеки грях, познал

и плът, и свян...

 

Може ли мигът

да спре годините,

тихо да се слеем

в утринта

и като светулка

да политне

в дъхавите нощи

любовта...

 

Денем слънце,

от теб омагьосано,

мене да докосва

със криле,

върху тях

мечтата да ме носи

все към теб

и синьото небе!

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??