21.08.2005 г., 11:07 ч.

Непознат 

  Поезия
1152 0 1
Непознат

Погледа ти всяка вечер срещам,
не те познавам... но усещам
какво си скрил зад тези две очи -
малко страх и обич...
                                и мъничко сълзи!...

Гласът ти приютил е топлина и сила,
а в песента ти нежност се е скрила...
С изваяни от грях ръце -
пред мене мъж стои...
                                а може би дете!...

И как става тъй - не зная,
когато в моя свят те няма,
а ти ми даваш толкоз красота -
разкриваща ми всичко...
                                  дори и любовта!...



На един непознат

© Слънчево момиче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??