19.11.2010 г., 13:38 ч.

Непозната 

  Поезия » Любовна
439 0 0

Непозната, млада и невинна
ти беше чужда в моя свят.
Не исках да те познавам.
Не исках да те усещам.
Не исках дори да те сънувам
през първата година…
Започна втора, след нея трета…
Помня те със черна рокля.
Бе все още непозната,
но в моя свят ставаше промяна.
Промяна, която не исках.
В живота понякога става така,
че нежеланото се превръща в желание,
че се появяват чувства, които изгарят…
Не, не те обичам…
Но искам да усещам дъха ти.
Искам да те гледам как спиш
Искам сърцето ми да не бие толкова силно
всеки път, щом ме погледнеш.
Искам да те прегърна нежно,
да погаля косите ти,
да слушам гласа ти и звънливия ти смях…
Ти нахлу в съня ми, толкова прекрасна,
но не мога да те имам и това е съдбата ми ужасна…

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??