29.12.2007 г., 13:15 ч.

непознатият 

  Поезия » Хумористична
704 0 3

Гореща нощ, ухание на лилиуми,

топла гръд обгръща изцяло ума ми.

Сутрин студена,

аз стоя на верандата смутена...

- Какво стана снощи? Сънувах ли?...

Залез, легло с копринени чаршафи,

тъмен силует, стоящ с две чаши...

Луда нощ, бурни страсти,

сутрин с главоболие от снощи...

- Боже, какво става?...

Денят отново си заминава

и "той" пак се появява.

Оставя ме без дъх и след това се изпарява!...

© Елизабет Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??