Гореща нощ, ухание на лилиуми,
топла гръд обгръща изцяло ума ми.
Сутрин студена,
аз стоя на верандата смутена...
- Какво стана снощи? Сънувах ли?...
Залез, легло с копринени чаршафи,
тъмен силует, стоящ с две чаши...
Луда нощ, бурни страсти,
сутрин с главоболие от снощи...
- Боже, какво става?...
Денят отново си заминава
и "той" пак се появява.
Оставя ме без дъх и след това се изпарява!...
© Елизабет Борисова Все права защищены