Днес денят беше изпъстрен!
От ранното утро
заблещукаха по родната стряха
трепет и вълнение...
Купчина от непредсказуеми чувства!
Блъскащи се,
напиращи... олекотяващи...
емоции!
На върха водех
...порива по течението!
Носех притока в душата си!
По камъчетата..
Слях се с тяхната форма!
Продължих по течението,
по пътя към крайната цел!
Ех... Какъв непредсказуем ден е днес!
© Мариян Апостолов Всички права запазени