1.10.2016 г., 10:09 ч.

Непредсказуема любов 

  Поезия » Любовна
312 1 6

 

Непредсказуема е любовта ти

с тежеста на миналите дни,

с безбройните любовни връзки,

изпълнени със страст, и нежност, но с лъжи.

 

Но как успя ти да превземеш

и мойто девствено сърце!

С години пазено, таено

от хищни помисли на другите мъже.

 

Защо накара чувствата ми сънни

със жажда, с трепет да се съживят?

Да чувствам радостта от нежния ти поглед,

да викам силно: „Аз съм влюбена до смърт“.

 

И мислех, вечна ще е любовта ни,

че ти си моя земен Бог.

Уви! Сгреших! И чувствам се ограбена,

от твоята непредсказуема любов.

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??