4.01.2009 г., 11:30 ч.

Непредвидено... 

  Поезия » Любовна
758 0 24
В тихата нощ само вятърът свири.
В тихата нощ... между тебе и менe...
В тихата нощ ще звучи във ушите ми
твоето мило и  нежно  шептене...


В тази нощ звездите не светят,
и Луната нейде пак е приседнала.
В тихата нощ моето наричане
ще се сбъдне - за любов и обичане.


Тази нощ - не бях я предвидила.
А е толкова нежна и бяла...
Тихата нощ на нашите мигове
със надежда при нас се е спряла.


Тази нощ не е пътят без истини,
тази нощ само грее лъчиста.
В тази нощ аз при тебе се върнах,
много тихо ти казах: Обичам те!

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??