19.09.2007 г., 23:57 ч.

Непредвидима 

  Поезия
471 0 2
   Непредвидима

Мразя предвидимите неща,
те са осеяни със скука,
обречени на битова ръжда
и вместо предвидима радост,
предпочитам
непредвидимата тъга.

А може би това е любовта.
Бъди непредвидима!

© Майк Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??