19 сент. 2007 г., 23:57

Непредвидима 

  Поэзия
480 0 2
   Непредвидима

Мразя предвидимите неща,
те са осеяни със скука,
обречени на битова ръжда
и вместо предвидима радост,
предпочитам
непредвидимата тъга.

А може би това е любовта.
Бъди непредвидима!

© Майк Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??