22.05.2014 г., 17:22 ч.

Непрочетена любов 

  Поезия » Любовна
458 0 1

Останах като непрочетена любов -
до тебе точно, отстрани,
в лъч, косите ти заобиколил,
в изпаднал от гласа ти зов -
витаещ между четири стени,
пронизал те, но не ранил.
Останах като бисерна любов
в порите ти - пресъхнали
от вятър, зной, от сълзи, брод,
в очите ти вече помръкнали
Останах като неосмислена любов...!

© Тони Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??