7.07.2007 г., 12:53 ч.

Непроменлива величина 

  Поезия
707 0 2

Ти си непроменлива  величина за мен,
и да те няма, и да си тук, и буден, и на сън,
знаеш, животът ми е разхвърлян и непреброен,
само знам, константата на живота си ми ти,
без теб съм отсечено дърво, абе - просто пън.

Ти си моят цвят през пролетта,
как понасяш тези мои груби клони?
Но само ти разбираш - понасям
силен вятър, бие ме буря през нощта,
и вярвам ти - ти ми вярваш, че не ще ме той
                                                      сломи...

© Любовник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??