12.12.2005 г., 21:22 ч.

Непукист 

  Поезия
2274 0 1
Подиграваха ме всички,
че съм безнадежден оптимист
и аз пък взех че се обидих
реших- ще стана песимист.
Така пък всичко виждах в черно
и рекох си май по-добре е да съм реалист,
но живота реален стана доста банален...
опитах друго-станах непукист.
И чувствам се сега чудесно
не се вълнувам от света около мен,
така животът по е лесен
живея си безгрижно ден за ден!  

© Милена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Може би наистина е по-лесно да си непукист,но не винаги най-лесното е най-правилно,и все пак стихът ти ми допада.
Предложения
: ??:??