Непълнолетна любов
(посветено на...)
Искам да те имам!... А не смея...
Като дете - бленувана играчка!
И тайно зад витрината копнея
първа да направиш свойта крачка...
Оказа се по детски чиста -
непълнолетна!... Моята любов...
Истински пред теб да се докажа
едва ли някога ще съм готов...
© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени