20 июл. 2008 г., 12:57

Непълнолетна любов 

  Поэзия » Любовная
1125 0 37
 

         Непълнолетна любов

 

                        (посветено на...)

 

 

Искам да те имам!... А не смея...

Като дете - бленувана играчка!

И тайно зад витрината копнея

първа да направиш свойта крачка...

 

 

Оказа се по детски чиста -

непълнолетна!... Моята любов...

Истински пред теб да се докажа

едва ли някога ще съм готов...

 

 

© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??