16.08.2005 г., 7:38 ч.

НЕРАЗБРАНА 

  Поезия
794 0 3

НИМА Е ИСТИНА БИЛО ТОВА,
НИМА ЛЮБОВ ТАКАВА СЪЩЕСТВУВА,
МЕЧТАЕШ И ЖАДУВАШ ОБИЧТА
И ПЛАЧЕШ, А ЛЮБИМИЯТ НЕ ЧУВА!
НИМА ЕДНИ СЪЛЗИ ТАКА БОЛЯТ,
НАЛИ В ЛЮБОВТА СА НУЖНИ ДВАМА,
НАЛИ ЕДНО НАЧАЛО НОВО
СЪРЦАТА КАРА ДА ГОРЯТ!
КАКВО НАЧАЛО СПОМЕНАВАМ АЗ,
НИМА ЗАПОЧВАЛИ СМЕ С ТЕБ,
НИМА ТИ НЯКОГА СИ МЕ ОБИЧАЛ,
ТА АЗ ГОРЯХ, ТИ БЕШЕ ЛЕД!
ТИ БЕШЕ ЛЕД, НО МЕ ОБИЧАШЕ,
ГОВОРЕШЕ МИ МИЛО ЗА ТОВА,
ЧЕ ВЕЧНО С МЕНЕ ЩЕ ОСТАНЕШ,
ЧЕ АЗ ЗА ТЕБЕ СЪМ ЕДНА!
НО ЛЪЖЕШЕ ОЧИТЕ И СЪРЦЕТО,
И МОЕТО, И ТВОЕТО ДОРИ,
И ТЕ И ДВЕТЕ ВЯРВАХА БЕЗКРАЙНО,
И ДВЕТЕ ЗНАЯТ ВЕЧЕ КАК БОЛИ!
И МОЕТО И ТВОЕТО СЪРЦЕ РАЗБРАХА
КАКВА Е СИЛАТА НА ЛЮБОВТА,
ТЕ ИСКАХА, ПОПИТАХА ДА СА ЩАСТЛИВИ,
ТИ ПОЗВОЛИ ИМ, ТЕ СЕ РАЗМЕЧТАХА!
И ЗАЕДНО С ТЯХ МЕЧТАХ И АЗ,
ЖЕЛАЕХ С ТЕБ ЗАВИНАГИ ДА СИ ОСТАНА
И С НАС ДА БЪДЕ ВЕЧНО ЛЮБОВТА,
ДА БЪДЕ ПРОЛЕТ, МРАЗ ДА НЯМА!
ИЗГЛЕЖДАШЕ МИ ВСИЧКО ТЪЙ РЕАЛНО,
ТА ТИ ДАРИ МЕ С ТОЛКОВА МЕЧТИ
И МОЖЕ БИ, НЕ БЯХ РАЗБРАЛА,
ЧЕ АЗ ОБИЧАХ ТЕ, НО НЕ И МЕНЕ ТИ!

© Ками Кузманова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??